لیست اختراعات علی اصغری
در حال حاضر ما براي نصب پايه هاي برق از روش معمول جهت نصب پايه ها استفاده مي كنيم. كه روش معمول به صورت تجربي با ديدين يا شاقول كردن زنجير روي پايه مي باشد. اين روش در مواردي باعث كج نصب شدن پايه ها مي شود. كه اين امر باعث به وجود امدن خطرات احتمالي در اينده مي شود. دستگاه پيشنهادي ساخته شده مخصوص نصب پايه هاي بتني برق طراحي شده است. كه اين دستگاه مشابه داخلي و خارجي ندارد. بدنه دستگاه ساخته شده به صورتي طراحي شده است كه راحت بتوان اپراتور نصب پايه اين دستگاه را بر روي پايه ها مستقر كند. همچنين به اساني مي توان براي پايه هاي مختلف از نظر قدرت كشش و ابعاد پايه هاي بتني برق نگهدارنده اين دستگاه را تغيير داد. به صورتي كه كاركرد با اين دستگاه راحت مي باشد و همزمان اين امكان را به اپراتور نصب پايه وراننده جرثقيل مي دهد كه انلاين وضيعت زاويه هاي پايه را با دقت بالا در حال نصب ببيند. وبهترين حالت را براي عمود بودن پايه مد نظر انتخاب كنند.
اينجانب محمدعلي اصغري ادعا دارم كه سنگهاي زيبا ، بادوام ، شكل دار و چندمنظوره اي را باخصوصيات منحصر به فرد ضدخش وسايش ومقاوم دربرابررطوبت وبرودت وحرارت وعوامل خورنده را براي اولين بار درايران و دنيا ساخته معرفي و تقديم ميكنم كه علاوه بر استحكام و دوام زياد ، درفرآيند ساخت آن هيچگونه استفاده اي از گچ و آهك و سيمان ورنگ و چسب و مواد پليمري و ديگر مصالح ساختماني متداول و رايج نشده است و با امكان قالبگيري ساده و آسان ، ازقابليت شكل پذيري بالا و داراي توانايي حفظ شكل وظاهر وجزئيات در فرايند توليد نيزبرخوردار ميباشد و امكان توليد انبوه وصنعتي داشته كه با توجه به وزن مخصوص ، سختي بالا ، ضريب شكست نوري وجلاي شيشه اي و بسياري ازخصوصيات و قابليتهاي منحصر بفردش آن را اكسي پلاستونيت ناميده ام كه ميتوان اين محصول را دررده سنگهاي گرانيتي و حتي نيمه قيمتي جاسپر قرارداد.
اكستنسور هوشمند زانو دستگاهي است الكترو مكانيكي كه از دو قطعه مستطيلي شكل به هم لولا شده متصل به يك موتور نصب شده روي يكي از قطعات مستطيلي و سنسور و داراي يك بخش پردازش الكترونيكي مي باشد.(نماي طرح) اين دستگاه به منظور كمك به راه رفتن افراد مبتلا به فلجي عضله چهار سر ران يا هر نوع ضايعه اي كه در اثر آن فرد قادر به استفاده از اين عضله نباشد طراحي شده است. دستگاه عمل اكستنت كردن زانو را براي آنها انجام مي دهد. عملكرد دستگاه به صورت هوشمند بوده بدان معنا كه با توجه به هماهنگي حركت دو پا توسط سنسور هايي در كف پاي سالم موقعيت حركت را تشخيص داده و بر اساس آن زانوي معلول را به حركت وا مي دارد. همچنين اين دستگاه حالات مختلف موقيتي پا براي مثال نشستن را پشتيباني مي كند.
آمونيوم پررنات بدست آمده از استخراج رنيوم از غبارات تشويه سولفور موليبدن كه با روش كريستال گيري بدست مي آيد، همواره شامل مقدار زيادي پتاسيم است. با روشهاي موجود براي كاهش پتاسيم از چندين بار ري كريستال گيري استفاده مي شود تا با توجه به اختلاف حلاليت APR كه 10 برابر KPR است در هر بار ري كريستال گيري بخشي از KPR جدا گردد. اما اين عمل منجر به راندمان پايين محصول نهايي و صرف انرژي فراوان مي گردد. علاوه بر آن درصد پتاسيم در محصول نهايي حتي پس از 10 بار ري كريستال گيري از 0.16% كمتر نمي شود. با روش ابداعي ابتدا رنيوم به صورت يك تركيب كاملاً سلكتيو از كليه يونهاي موجود جدا شده و رسوب داده مي شود. سپس محصول نهايي (APR كاتاليست گريد با خلوص بيش از 99.9%) از حل كردن رسوب حاصل و اضافه نمودن آمونياك حاصل مي گردد.
در اين روش با پخت اوليه تركيبات حاوي رنيوم با يك كوره با طراحي خاص كه ميزان اكسيژن دهي و افزايش دما در آن كاملاْ برنامه ريزي شده است، كليه رنيوم محتوا با هر فرمولاسيوني از بافت چربي آزاد شده و به Re2O7 قابل حل در آب تبديل مي گردد. با اين نوع پخت نياز به مصرف زياد آب براي ليچينگ نيست زيرا اكسيد رنيوم خيلي سريع به صورت پررنيك اسيد كه حلاليت بالايي دارد در آب حل مي گردد و بر خلاف ساير روشها، از اسيد و يا هيچ ماده هضم كننده ديگر مانند آب اكسيژنه استفاده نمي گردد. در نتيجه (در مورد غبارات كوره هاي تشويه سولفور موليبدن) پرت موليبدن بسيار پايين بوده و راندمان بازيافت موليبدن بيش از 98% است. براي حذف موليبدن و ساير يونهاي مزاحم پس از ليچينگ تنها از آهك استفاده شده و از هيچ ماده گران قيمت مانند رزين يا كربن اكتيو استفاده نميشود. پس از حذف نمكهاي مزاحم با تغلظ محلول ليچ شده، بسته به محصولي كه مد نظر باشد با اضافه كردن پتاس يا آمونياك محصول KPR يا APR به دست ميآيد.
اينجانبان مجيد مكرم نجف آباد، مرتضي علي اصغري و وحيد مكرم نجف آباد موفق به طراحي و ساخت دستگاه كنترل الكترونيكي گيربكس اتوماتيك جهت استفاده در ماشين آلات سنگين راه سازي در زمينه مهندسي شده ايم كه هيچ نمونه داخلي نداشته است. در تمامي ماشين آلات سنگين راهسازي وارد شده به ايران، در صورت خرابي قطعات مكانيكي، ساخت قطعات و تعميرات قسمت هاي مكانيكي دستگاه توسط مهندسان مكانيك و صنعتگران براحتي امكان پذير مي باشد ولي ساخت كنترلر آن يكي از مشكلات موجود در صنعت كشور بوده است. جهت حل اين مشكل، در اين اختراع كليه قسمتهاي كنترلر براي اولين بار در ايران توسط اينجانبان طراحي و ساخته شده است. در اين اختراع با استفاده از تكنولوژي داخلي و با استفاده از تجربيات كسب شده از كاركردهاي سيستم، توانستيم دستگاه كنترل الكترونيكي را طراحي كنيم. در كنترلر طراحي شده علاوه بر عملكردهاي نمونه خارجي، چند كاربرد ديگر متناسب با نيازهاي داخلي به آن اضافه گرديده است. همچنين در طراحي كنترلر از سيستم هاي كنترل هوشمند كه از مباحث روز علمي مي باشد، استفاده گرديده است. استفاده از كنترل هوشمند در سيستم طراحي شده موجب افزايش راندمان و عملكرد سيستم نسبت به سيستم هاي مشابه خارجي گرديده است.
اينجانبان مجيد مكرم نجف آباد، مرتضي علي اصغري و وحيد مكرم نجف آباد موفق به طراحي و ساخت دستگاه ميكرو فرمان الكترونيكي دستگاه تمام اتوماتيك اندازه گيري، برش، جوش و تميزكاري UPVC شده ايم. اين دستگاه به كمك چندين سنسور و بازوهاي پنوماتيكي كارهايي شامل اندازه گيري، برش، جوش حرارتي و تميزكاري نقاط جوش را انجام مي دهد. اين دستگاه داراي يك ميكروكنترلر است كه با استفاده از صفحه كليد و منوي طراحي شده بر روي LCD گرافيكي و پورت هاي ورودي دستورات كاربر را دريافت نموده و تمامي مراحل مربوط به ساخت يك درب يا پنجره PVC را به كمك بازوهاي پنوماتيكي و سنسورها به صورت اتوماتيك انجام مي دهد. در طراحي و ساخت اين دستگاه از كنترلر و منطق فازي استفاده شده است كه براي اولين بار در دنيا از منطق فازي در اين نوع از دستگاه ها استفاده گرديده است. استفاده از منطق فازي موجب افزايش دقت و همچنين افزايش بازده دستگاه نسبت به نمونه هاي خارجي گرديده است. شايان ذكر است كه اين دستگاه هيچ نمونه داخلي نداشته و نمونه هاي خارجي آن نيز بدون استفاده از منطق فازي بوده كه بازده كمتر و خطاي بيشتري دارند.
سيستم حفاظتي طناب مايكروويوي داراي سيستمي ميكروويوي و كاملا ديجيتال و الكترونيكي بوده و در زمينه ي فني و مهندسي-برق و مخابرات - ميدان طراحي و ساخته شده است. اين سيستم جهت تشخيص عبور افراد و يا موجودات زنده از سد مايكروويوي ايجاد شده به كار مي رود. سيستم طراحي شده با ارسال و در يافت موج فركانس بالا ي 30 گيگا يك كانال موج در بين فرستنده و گيرنده ايجاد مي كند كه در صورت عبور يك جسم از مقابل اين كانال با قطع ارتباط موج بين فرستنده و گيرنده سيستم كنترل مركزي هشدارهاي لازم را صادر مي كند. اين سيستم از بخش هاي مختلف آنتن هاي فرستنده و گيرنده – نوسانگر 30 گيگا هرتز و بخش ميكسر و فيلتر ها تشكيل شده است. بخش اسيلاتور(نوسان ساز) وظيفه ي توليد موج فركانس بالا را دارد و بخش آنتن ها وظيفه ي ارسال و دريافت موج را بر عهده خواهند داشت. بخش ميكسر نيز وظيفه ي ميكس و توليد موج با فركانس شيفت داپلري را برعهده خواهد داشت. از اين سيستم مي توان در كاربرد هاي حفاظتي استفاده كرد.
سنسور تشخيص حضور انسان براي كاربرد در سيستم هاي حفاظتي و اتوماتيك جهت كاربرد در سيستم هاي حفاظتي و اتوماتيك داراي سيستمي ميكروويوي و كاملا ديجيتال و الكترونيكي بوده و در زمينه ي فني و مهندسي-برق و مخابرات - ميدان طراحي و ساخته شده است. اين سيستم جهت تشخيص عبور افراد و يا موجودات زنده از سد مايكروويوي ايجاد شده به كار مي رود. سيستم طراحي شده با ارسال و در يافت موج فركانس بالا ي 8 گيگا هرتز يك كانال موج در بين فرستنده و گيرنده ايجاد مي كند كه در صورت عبور يك جسم از مقابل اين كانال با قطع ارتباط موج بين فرستنده و گيرنده سيستم كنترل مركزي هشدارهاي لازم را صادر مي كند. اين سيستم از بخش هاي مختلف آنتن هاي فرستنده و گيرنده – نوسانگر 8 گيگا هرتز و بخش ميكسر و فيلتر ها تشكيل شده است. بخش اسيلاتور(نوسان ساز) وظيفه ي توليد موج فركانس بالا را دارد و بخش آنتن ها وظيفه ي ارسال و دريافت موج را بر عهده خواهند داشت. بخش ميكسر نيز وظيفه ي ميكس و توليد موج با فركانس شيفت داپلري را برعهده خواهد داشت. از اين سيستم مي توان در كاربرد هاي حفاظتي استفاده كرد.
اينجانبان مرتضي علي اصغري، مجيد مكرم نجف آباد و رحيم محمودي موفق به ساخت دستگاه كنترل هوشمند جهت بهينه سازي مصرف انرژي در استخر ورزشي شده¬ايم. زمينه فني اين اختراع در شاخه مهندسي الكترونيك و كنترل هوشمند مي¬باشد. بالا بودن مصرف انرژي در استخرهاي شنا يكي از مهمترين چالش¬ها در مديريت استخرها مي¬باشد. بر اساس بررسي¬هاي انجام گرفته هيچ كدام از استخرهاي ورزشي موجود در كشور به سيستم¬هاي كنترل هوشمند جهت بهينه¬سازي انرژي مجهز نمي¬باشند. لذا براي حل اين مشكل اساسي در كشور، اينجانبان اقدام به ساخت اين دستگاه بر اساس دانش داخلي نموديم. اين دستگاه بر اساس دانش روز سيستم¬هاي هوشمند جهت بهينه سازي مصرف انرژي طراحي گرديده است. دستگاه بر اساس ساعات استفاده از استخر و ترافيك كاري آن بصورت هوشمند كار تصفيه آب، تنظيم دما، كلر زني و ... استخر را تنظيم مي نمايد. جهت صرفه جويي در مصرف انرژي بر اساس تنظيمات صورت گرفته توسط دستگاه طراحي شده در ساعاتي از شب كه از استخر استفاده نمي شود، ديگ ها و پمپ ها و ساير ادوات استخر بصورت كاملا هوشمند كنترل مي شوند. شايان ذكر است كه اين دستگاه هيچ نمونه داخلي نداشته و كاملا بر اساس دانش فني داخلي طراحي و در يكي از استخرهاي تحت نظارت وزارت ورزش و جوانان نصب و آزمايش گرديده است.
موارد یافت شده: 27